Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ουαϊόμινγκ

Ακίνητα προς πώληση στο Wyoming

Συνορεύει στα βόρεια με τη Μοντάνα, ανατολικά με τη Νότια Ντακότα και τη Νεμπράσκα, στα νότια με το Κολοράντο και στα δυτικά με τη Γιούτα και το Αϊντάχο.

Το Wyoming δεν ήταν πλέον γνωστό από τις ΗΠΑ, αλλά είναι ένα κρυμμένο κόσμημα και θα μπορούσε να είναι ένα ενδιαφέρον μέρος όπου ψάχνει για ένα ακίνητο προς πώληση στο Wyoming.

Το Ουαϊόμινγκ είναι επίσημα γνωστό ως "Η κατάσταση της ισότητας", αλλά έχει και πολλά άλλα ανεπίσημα ψευδώνυμα, όπως το "Cowboy State" και το "Big Wyoming". Είναι το 10ο μεγαλύτερο κράτος όσον αφορά την περιοχή, αλλά είναι και το κράτος με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα και το δεύτερο λιγότερο πυκνοκατοικημένο κράτος.

Ο πληθυσμός του Wyoming είναι περίπου 585.501 κάτοικοι, περίπου ο ίδιος πληθυσμός με την πόλη του Albuquerque. Το Wyoming προσφέρει πολλές φυσικές ομορφιές, μια υγιή οικονομία και η στεγαστική αγορά του Wyoming είναι ακμάζουσα. Γίνετε ο πρώτος που είναι γεμάτος ευκαιρίες και έρχονται εδώ για να βρείτε το ακίνητό σας προς πώληση στο Wyoming.

Το Wyoming διαθέτει ποσοστό ανεργίας που ευθυγραμμίζεται με τον εθνικό μέσο όρο. Τον Μάρτιο του 2018, ήταν 3,9%. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας στο Wyoming είναι για τις ομοσπονδιακές ή κρατικές κυβερνητικές και φιλοξενιακές εργασίες.

Η αγορά ακινήτων του Wyoming είναι εξίσου ισχυρή αλλά έχει μοναδικές ιδιότητες σε σύγκριση με άλλα κράτη.

Ακίνητα για τις τιμές πώλησης στο Wyoming είναι γύρω από τον εθνικό μέσο όρο, ακόμη και στις μεγαλύτερες πόλεις του. Ίσως να νομίζετε ότι δεν είναι αρκετά καλό, αλλά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό σημάδι. Πέρυσι, οι διαθέσιμες τιμές στο Wyoming αυξήθηκαν κατά 1%. Αυτό το έτος αναμένεται να φτάσει το 1,5%.

Παρ 'όλα αυτά, η αγορά ακινήτων του Wyoming υποφέρει πραγματικά. Το τελευταίο τρίμηνο του 2017, το Wyoming συμπεριφέρθηκε αρκετά ώστε να συγκριθεί με το υπόλοιπο έθνος.

Τα περισσότερα σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μονοκατοικίες, πάνω από το 65% των σπιτιών. Αυτό είναι πιθανώς μια αιτία της εκτεταμένης αγροτικότητας του κράτους.

Το Cheyenne είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στο κράτος και εξακολουθεί να αποτελείται κυρίως από μονοκατοικίες. Το Cheyenne έχει πληθυσμό 65.000 κατοίκων.

Το Wyoming προσφέρει πολλά μέρη για να ζήσει: από μικρές πόλεις μέχρι απόλυτη μοναξιά.

Rock Springs είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει στο Wyoming. Η περιοχή είναι πλούσια σε φυσικούς πόρους που προσφέρουν θέσεις εργασίας.

Κάτι μοναδικό στο Rock Springs είναι μια χαμηλή μέση ηλικία. Η πόλη είναι αρκετά μικρή σε σύγκριση με άλλες πόλεις του κράτους. Η μέση ηλικία των Rock Springs είναι 35 χρόνια. Κοινοτικό Κολλέγιο της Πόλης του Δυτικού Ουαϊόμινγκ.

South Park, Wyoming, κατατάσσεται ως η πρώτη θέση για να ζήσει σε μια θέση. Η μικρή πόλη, που βρίσκεται στην κομητεία του Teton, έχει πολύ υψηλή αξία ακινήτων.

Στην αγορά ακινήτων του Wyoming, υπάρχουν πολλές επιλογές όπου ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στο Wyoming. Το πλούσιο σε βιομηχανία κράτος προσφέρει δίκαιους μισθούς και χαμηλές τιμές κατοικιών τόσο στις μητροπολιτικές όσο και στις αγροτικές κοινότητες. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του ακινήτου προς πώληση στην πολιτεία του Wyoming.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 15318

Πώληση Χωράφι, Ουαϊόμινγκ, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

3,883.11EUR
Πώληση
Χωράφι

185.81 m²
Χρυσή ευκαιρία για Κατά πάσα για να αγοράσω ένα οικιστικό οικόπεδο
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB